Të Kontribuojë Tani
Qëllimi shuma për këtë muaj: 40 USD, të fituara: 0 USD (0%)
Mirë Se Vini Përsëri, Të paregjistruara     Data e sotme:       Kohën E Tanishme: 
Ju lutem mbështetje legitfta duke e konsideruar të kontribuar.


Pranuar Pagesën Llojet

 

LegitFTA

Mirë se vini në LegitFTA.

 1. Forumi
  Postimi I Fundit
  1. Regjistrimi Probleme Informacion

   Forumi Veprime:

   Temat: 1
   Postimet: 1

   Postimi I Fundit:

  2. Mirë se vini në legitfta.com ! Legjitim të MTL Burim! Featuring Falas Ekskluzive mbështetje për të gjithë MTL ngritur krye kutitë! Edision OS mio 4K, ju Lutem Prezantoni veten në bord këtu.

   Forumi Veprime:

   Temat: 5,832
   Postimet: 22,449

   Postimi I Fundit:

  3. Të ndihmojë për të mbajtur forume të lirë e konfliktit, argumenteve dhe të tjera pettiness.

   Forumi Veprime:

   Temat: 1
   Postimet: 1

   Postimi I Fundit:

  4. Informacion në lidhje me LegitFTA-Shop

   Forumi Veprime:

   Temat: 12
   Postimet: 97

   Postimi I Fundit:

  5. E vërtetë MTL Satelitore

   Forumi Veprime:

   Temat: 227
   Postimet: 2,395

   Postimi I Fundit:

  6. Ju lutem mos ngurroni për të shtuar Sugjerime ju mund të keni për të ri pjesët që mund të jetë interesant për anëtarësimin tonë.

   Forumi Veprime:

   Temat: 17
   Postimet: 85

   Postimi I Fundit:

  7. Ju lutem raportoni çfarëdo Forum problemet ose Çështjet të cilat ju mund të jetë duke Përjetuar këtu.

   Forumi Veprime:

   Temat: 43
   Postimet: 277

   Postimi I Fundit:

   
 2. Forumi
  Postimi I Fundit
  1. Forumi Veprime:

   Temat: 10
   Postimet: 23

   Postimi I Fundit:

  2. Sendet e ofruara nga LegitFTA anëtarë.

   Forumi Veprime:

   Temat: 3
   Postime: 10

   Postimi I Fundit:

  3. Sende të lira të ofruara nga LegitFTA anëtarë.

   Forumi Veprime:

   Temat: 4
   Postime: 12

   Postimi I Fundit:

  4. Anëtarët të cilët dëshirojnë të shesin në LegitFTA duhet të ketë të paktën 10 postimet e bëra dhe ishte një anëtar aktiv. Nuk shitësit ose të përhershme! ne do të ju gjej!

   Forumi Veprime:

   Temat: 0
   Postime: 0

   Postimi I Fundit:

   Kurrë nuk
   
 3. Forumi
  Postimi I Fundit
  1. Bëni pyetje tuaja në se si të merrni filluar me MTL këtu. Ne ishim të gjithë Newbies në një kohë, nuk ka heshtur pyetje.

   Forumi Veprime:

   Temat: 60
   Postimet: 361

   Postimi I Fundit:

  2. Forumi Veprime:

   Temat: 10
   Postimet: 19

   Postimi I Fundit:

  3. Forumi Veprime:

   Temat: 9
   Postime: 26

   Postimi I Fundit:

   
 4. Forumi
  Postimi I Fundit
  1. Forumi Veprime:

   Temat: 781
   Postimet: 3,302

   Postimi I Fundit:

   
 5.  
 6. Forumi
  Postimi I Fundit
  1. MTL Set Top Box Files/Utilities

   
 7. Forumi
  Postimi I Fundit
  1. Diskutime/Udhëzon në rrugë të Motors dhe Enët

   Forumi Veprime:

   Temat: 44
   Postimet: 581

   Postimi I Fundit:

  2. Diskutime/Udhëzon në rrugë të Motors dhe Enët

   Forumi Veprime:

   Temat: 57
   Postimet: 502

   Postimi I Fundit:

  3. Diskutimet e LNB & LNBF

   Forumi Veprime:

   Temat: 55
   Postimet: 425

   Postimi I Fundit:

  4. Kaloni Konfigurimin/Settings

   Forumi Veprime:

   Temat: 15
   Postime: 78

   Postimi I Fundit:

  5. Diskutimet e Gjellë Lloje/Madhësive

   Forumi Veprime:

   Temat: 26
   Postimet: 257

   Postimi I Fundit:

  6. OTA / Antena Diskutime

   Forumi Veprime:

   Temat: 13
   Postimet: 42

   Postimi I Fundit:

   
 8. Forumi
  Postimi I Fundit
  1. Si titull shteteve. Diskutimet në më shumë anën teknike të MTL Hardware/përfituesit/Programim etj"

   Forumi Veprime:

   Temat: 35
   Postimet: 349

   Postimi I Fundit:

   
 9. Forumi
  Postimi I Fundit
  1. Të ndryshme të mjeteve të lidhura me Satelit-PC,Etj

   Forumi Veprime:

   Temat: 19
   Postimet: 57

   Postimi I Fundit:

  2. Apps për MTL / Telefonat Etj

   Forumi Veprime:

   Temat: 9
   Postime: 29

   Postimi I Fundit:

   
 10. Forumi
  Postimi I Fundit
  1. Jashtë Temës dhe diskutime të përgjithshme të forumit.

   Forumi Veprime:

   Temat: 2,800
   Postimet: 18,191

   Postimi I Fundit:

  2. Pas tuaj të preferuar recetave këtu

   Forumi Veprime:

   Temat: 46
   Postimet: 154

   Postimi I Fundit:

  3. Postimi i juaj funnies këtu.

   Forumi Veprime:

   Temat: 1,025
   Postimet: 1,647

   Postimi I Fundit:

  4. Një vend për të marrë ndihmë dhe bëni Pyetje të, apo pas automjetit të lidhura lajme

   Forumi Veprime:

   Temat: 91
   Postimet: 229

   Postimi I Fundit:

   
 11. Forumi
  Postimi I Fundit
  1. Shih whats në TV Tani në Hark!

   Forumi Veprime:

   Temat: 25
   Postimet: 1,757

   Postimi I Fundit:

   
 12. Forumi
  Postimi I Fundit
  1. Lajmet Eh!

   Forumi Veprime:

   Temat: 293
   Postimet: 539

   Postimi I Fundit:

  2. Lajmet në Shtetet

   Forumi Veprime:

   Temat: 172
   Postimet: 291

   Postimi I Fundit:

  3. Nëpër Botë

   Forumi Veprime:

   Temat: 147
   Postimet: 207

   Postimi I Fundit:

  4. Vendi juaj për të diskutuar ngjarjet në Satelitore Botërore.

   Forumi Veprime:

   Temat: 800
   Postimet: 902

   Postimi I Fundit:

  5. Internet lajme dhe artikuj

   Forumi Veprime:

   Temat: 1,049
   Postimet: 1,363

   Postimi I Fundit:

  6. Lajmet e fundit dhe Gadgets në Teknologji

   Forumi Veprime:

   Temat: 242
   Postime: 319

   Postimi I Fundit:

  7. Vendi juaj për të diskutuar mbi Sportet e ngjarjeve sportive dhe

   Forumi Veprime:

   Temat: 224
   Postimet: 403

   Postimi I Fundit:

  8. Asgjë të bëjë me Filma,TV,Radio,Argëtuese lajme,Komente, dhe kështu me radhë.

   Forumi Veprime:

   Temat: 579
   Postimet: 2,153

   Postimi I Fundit:

  9. Ngjarjet e fundit Hapësirë

   Forumi Veprime:

   Temat: 149
   Postimet: 172

   Postimi I Fundit:

  10. Një lajm që nuk përshtaten diku tjetër

   Forumi Veprime:

   Temat: 998
   Postimet: 1,202

   Postimi I Fundit:

   
 13. Forumi
  Postimi I Fundit
  1. Vendin tuaj për të pyetur në lidhje me Hardware/Software Çështjet

   Forumi Veprime:

   Temat: 56
   Postimet: 178

   Postimi I Fundit:

  2. Diskutimi në Shtëpi Media players, të tilla si WDTV JETOJNË, D-Link Boxee, Apple TV, Seagate Goflex,etj

   Forumi Veprime:

   Temat: 12
   Postimet: 21

   Postimi I Fundit:

  3. Diskutimet për Android , iOS , BlackBerry etj.

   Forumi Veprime:

   Temat: 12
   Postime: 16

   Postimi I Fundit:

   
Çfarë po ndodh?

Users active in the past 48 hoursPërdorues aktivë në të kaluarën 48 orë

Legit Kontrollor - Super Moderator - Administratorët - Moderatorët - VIP - Prodigy - Enigma 2 Skinner - Vizituar Stafi

Spam-O-Matic StatisticsSpam-O-Matic Statistikat

16626 Spammers Që U Është Mohuar Regjistrimi

MySQL Pyetje vB Optimizohet ka shpëtuar këtij forumi
37,244,100
 
Contains unread forum posts Përmban palexuar forumi postimet Contains no unread forum posts Përmban asnjë mesazh të palexuar forumi postimet
Forum is a category Forumi është një kategori Forum is a Link Forumi është një Lidhje
Site protected by 6Scan