Regjistrimi

Regjistrohuni në LegitFTA

Informacionet E Kërkuara

Ju lutem shkruani emrin me të cilin ju do të donte për të log-në dhe të jetë i njohur në këtë faqe interneti.

Ju lutem shkruani një fjalëkalim për llogarinë tuaj të përdoruesit. Vini re se fjalëkalimet janë rast të ndjeshme.

Ju lutemi shkruani një adresë e vlefshme email për veten.

Informacion Shtesë

Nëse ju u referuar në këtë faqe nga një anëtar ekzistues të LegitFTA, shkruani emrin e tyre këtu.

Të gjitha timestamps shfaqen në forumet e mund të korrigjohen automatikisht për të treguar kohën e saktë për vendndodhjen tuaj në botë. Thjesht zgjidhni kohë të përshtatshme zonës nga lista më poshtë.

Përveç kësaj, ju mund të caktoni opsionin e duhur për të lejuar për kursimet kohë të ditës në pjesën tuaj të botës.

Kohë pas kohe, administratorët dhe/ose anëtarët e tjerë mund të duan të ju dërgojnë njoftime email ose me mesazhe. Nëse ju nuk doni të merrni email nga disa persona të caktuar atëherë ju mund të çaktivizoni opsionet këtu

Rregullat E Forumit

Në mënyrë për të vazhduar ju duhet të bien dakord me rregullat e mëposhtme:

Rregullat E Forumit

Regjistrimi në këtë forum është falas! Ne nuk insistojmë që ju të veprojnë në përputhje me rregullat dhe politikat e hollësishme më poshtë. Nëse ju pranoni kushtet, ju lutem shikoni 'nuk pajtohen' në kutinë dhe shtypni "perfundimi i Rregjistrimit' butonin më poshtë. Nëse ju do të donte për të anuluar regjistrimin, klikoni këtu të kthehen në forume indeksi.

Megjithëse administratorët dhe moderatorët e LegitFTA do të përpiqet për të mbajtur të gjitha të pakëndshëm mesazhet jashtë këtë site, ajo është e pamundur për ne që të shqyrtojë të gjitha mesazhet. Të gjitha mesazhet shprehin pikëpamjet e autori, dhe as pronarët e LegitFTA, as vBulletin Zgjidhje, Inc. (zhvilluesit e vBulletin) do të jetë përgjegjës për përmbajtjen e ndonjë mesazh.

Duke rënë dakord me këto rregulla, ju garantoni se ju nuk do të postoni asnjë mesazhe që janë të pahijëshme, vulgare, të sëmundjet seksualisht të orientuara, të urrejtëshme, kërcënuese, ose ndryshe violative e ndonjë ligjeve.

Pronarët e LegitFTA rezervojmë të drejtën për të hequr, për të ndryshuar, lëvizur ose mbyllur çdo përmbajtje artikull për ndonjë arsye.