Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 34
  1. Collapse Details
    #11
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Calgary, AB
    Posts
    13,788
    Post Thanks / Like
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support our site.
    Click Here To Contribute To Our Site
    Quote Originally Posted by eastof111 View Post
    Thanks Vip3r... appreciate it.
    Received a message back east.

    At the moment we do not have blind scan function but will added soon.

    click click b00m


    гадюка
    Reply With Quote
     

  2. Collapse Details
    #12
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    6,983
    Post Thanks / Like
    Good to hear. When you get your unit and start testing, don't try the RESET BACK TO FACTORY settings. I did and now it's in a continuous loop trying to boot in to E2. Tried reloading firmware via various name and size or different ports with usb stks - no go. Boots fine in to Android though. Tried going from Android to E2 and it goes back in to loop mode. Filezilla still recognizes the files and directories while in loop mode. Definite glitches that need to be ironed out. Maybe the boot loader got corrupted.

    Waiting for tech support -
    Reply With Quote
     

  3. Collapse Details
    #13
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    6,983
    Post Thanks / Like
    It's alive!!!! I guess persistence pays off. After many, many tries with different ports, different usb sticks by vendor and size or partition format, found an old Kingston 245 mb stick that the STB decided it liked. Some errors received were, no files found, bad partition or just not recognized period. All of the sticks I tried were formatted properly prior to copying the SU980 folder to the stick. Now, the STB won't recognize the other usb stick I used earlier for my settings backup, so I can't restore my last settings. Have to go through the process again.

    Back to testing....
    Reply With Quote
     

  4. Collapse Details
    #14
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Atlanta, Ga.
    Posts
    6,462
    Post Thanks / Like
    Always interesting to work with a new receiver. Mine should be here by the end of the week! EB
    .
    .
    .
    бандит
    Reply With Quote
     

  5. Collapse Details
    #15
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    6,983
    Post Thanks / Like
    Yeah, I am glad to play with it. I was getting kind of bored after setting up the Hot Dish, motor and lnb I received. After I finish rescanning my fixed dishes, I will hook it up and see how the diseqc 1.2 works out. I'm kind of glad it pooped out on me; it created another learning experience.

    One thing I haven't been able to duplicate is project Valerie. When I first initialized the ORIGINAL firmware, it asked me if I wanted to start project Valerie. Curious, I pressed the ok button. With that done, I had a nice, clear, not obnoxious skin. After connecting the network cable, it configured it self without my using the setup wizard, which I thought was rather strange. Later, after an hour or two, the skin changed by itself to a rather good looking skin. All this without my using the plugins downloads to accomplish this task.

    I downloaded the same version firmware from their site to bring it to life and project Valerie is not there after initializing the stb. Checked the plugins section for the same skin and it doesn't seem to exist. Weird.

    Back to testing...
    Reply With Quote
     

  6. Collapse Details
    #16
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    422
    Post Thanks / Like
    Code:
    https://code.google.com/p/project-valerie/
    Reply With Quote
     

  7. Collapse Details
    #17
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    6,983
    Post Thanks / Like
    "don't try the RESET BACK TO FACTORY settings"... Today I rebooted and reset to factory settings three times and it rebooted fine without any problems. On the second reset I copied some files via Filezilla and did the reset and it rebooted fine. On third try I added even more files, including doing a restore settings from a backup, then did the reset and it rebooted fine to an almost virgin state. So, now I am not worried if it gets screwed up again.

    Valerie is still hiding somewhere LOL.. will have to check that out later.
    Reply With Quote
     

  8. Collapse Details
    #18
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    6,983
    Post Thanks / Like
    Had some time today to scan the ku band with fixed dishes. Did an Automatic scan which scanned all sats and a manual scan for some sats. Attached is a typical manual scan of 97 ku. It had no problems locking in the elusive KTFL SFO on 72 ku.

    Also, attached pix of a typical favorites list that can be created.

    I have to say that the SD quality is very, very good with this STB on a big screen. The HD quality is quite good too. I did not have to adjust the brightness and contrast display settings provided in the menu.

    Back to testing...
    Reply With Quote
     

  9. Collapse Details
    #19
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    6,983
    Post Thanks / Like
    I had to move some boxes around today, so while things were unplugged I opened up the STB and took a gander inside. The unit is really put together very well. Didn't notice until I had to remove the screws that the case had shrink wrap type material on it. Everything inside is solid and tidy.
    Reply With Quote
     

  10. Collapse Details
    #20
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Atlanta, Ga.
    Posts
    6,462
    Post Thanks / Like
    My Hypercube arrived Friday but i have not had much time to look at it. So far, it looks and acts like the same E2 system I have been using on several other receivers. Enigma2 is a more advanced operating system than what most of us are used to seeing in a fta receiver, and having the receiver connected to a network is almost mandatory.

    I did notice that the Hypercube will play the AAC radio channels on 139 West. I also noticed that the Hypercube will record the radio stations in .TS format. I think this is the only receiver I have that will do this. Improvements need to be made in the Hypercube's E2, but this is to be expected in a new receiver.

    The Android side of the Hypercube looks very promising. The internet connection is far more advanced than any of my other fta receivers, and I look forward to testing the Android capabilities of the Hypercube. I will start a review thread once I have enough information to support it.

    I guess we need to build a satellite file for the Hypercube. I do not think we have a good North American sat file for E2 posted on this site yet. EB
    .
    .
    .
    бандит
    Reply With Quote
     

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •