Е2 OpenSource SH4 Duckbox Проектот GIT-4767 PKT SVN-2060 HYPERION Слика

Додадено од PKT:
[СИТЕ] миграција на OpenPLI
[СИТЕ] додадете повеќе од 100+ додатоци за да го симнете
[СИТЕ] fixed aspect ratio избор во A/V поставување.
[СИТЕ] поправи мрежата
[СИТЕ] транспарентност поправи ако било кој прозорец работното време додека infobar е затемнување
[СИТЕ] додаде снимање подесување за мени
[СИТЕ] PermanentClock : додаде прогрес бар & други мали поправки
[СИТЕ] поправи subservices reload
[СИТЕ] поправи зелено копче поддршка во infobar
[СИТЕ] Основни HD кожата отстранети - тоа е веќе како основни
[СИТЕ] поправи opkg
[СИТЕ] додадете djcrash Updater v1.2.5
[СИТЕ] ажурирање Копија Менаџер v1.7
- add /media/Поени за бекап
- додадете копија на тајмер
[СИТЕ] конвертори за ажурирање
[СИТЕ] нов пристап кон контрола на FrontPanel
[СИТЕ] поправи SCART Излез
[СИТЕ] додадете недостасува: превод подесување & autolanguage поставување на главното мени
[СИТЕ] поправи ГШ кога subtitled беше избран од страна на Аудио Мени
[СИТЕ] GraphMultiEPG -фиксна компатибилност со други кожи ( без нашите фонтови )
[СИТЕ] 1 подигне помошникот за фикс
[СИТЕ] Јазици: 1 е на англиски јазик, 2 - полски, за други е азбучен ред
[СИТЕ] поправи Копија Aurorestore - сега 100% работи
[СИТЕ] FrontPanel Setup продолжен за Време&Името, Време&Број
[СИТЕ] видео прилагодувања за оптимизација
[СИТЕ] ажурирање кожи за СВИНСКО поддршка
[СИТЕ] поправи некои STB е за СВИНСКО поддршка
[STI7111&7105] Поправи ЦИК поддршка
[OCT1008+] поправи слика гледачот и videoplayback
[GM7162] VFD икони поддршка
[GM7162] VFD Икони: 2 Икона, Full HD, HD, Диск Икона додека REC.
[GM7162] додаде CAM активирање ако е Оневозможено во Standby режимот.
[GM7162] поправи икони исклучување во режимот/deepstandby
[GM7162] keymap поддршка на Порталот копче
[UFS910] поправи го рестартирате мрежен интерфејс
[SFXXX] додаде поддршка на LongEPG копче
[IPBOX] оптимизација evremote
[СИТЕ] зголеми стабилноста
[...] и многу, многу други промени не се вклучени во chagnelog.

Познати Проблеми:
[Cuberevo] некои STBs се откажам ако кожата со СВИНСКА се користи па ние не се препорачува такви кожи.
[SF1008/SE] не се тестирани па го користите на сопствен ризик.
[IPBOX] не сме сигурни за TVN HD и други HD канали проблеми се решени

FTP најава: корен, passwd: pkteam