Придонесе Сега
Цел сума за овој месец: 40 USD, Received: (примена 45.00 ДОЛАРИ (113%)
Добредојде Назад, Нерегистрирани     Денешниот Датум:       Тековното Време: 
Ве молиме поддршка legitfta со оглед на придонес.


Прифатени Плаќање Видови

 

LegitFTA

Добредојдовте на LegitFTA.

 1. Форум
  Последно Мислење
  1. Регистрација Проблеми Информации

   Форум Активности:

   Теми: 1
   Мислења: 1

   Последен Пост:

  2. Добредојдовте на legitfta.com ! Легитимните договорот за слободна трговија се Извор! Кој Слободни Ексклузивни поддршка за сите договорот за слободна трговија сет-топ кутии! Edision OS mio 4K, ве Молиме Воведување на себе на одборот тука.

   Форум Активности:

   Теми: 5,832
   Мислења: 22,449

   Последен Пост:

  3. Помогнат на форуми за слободни судир, аргументи и други ограниченост.

   Форум Активности:

   Теми: 1
   Мислења: 1

   Последен Пост:

  4. Информации во врска со LegitFTA-Магазин

   Форум Активности:

   Теми: 12
   Мислења: 97

   Последен Пост:

  5. Точно договорот за слободна трговија Satellite

   Форум Активности:

   Теми: 227
   Мислења: 2,395

   Последен Пост:

  6. Ве молиме слободно да додадете Предлози што може да има за нови делници кои би можеле да бидат од интерес на нашето членство.

   Форум Активности:

   Теми: 17
   Мислења: 85

   Последен Пост:

  7. Ве молиме пријавете го секој Форум проблеми или Прашања можете да се Доживува тука.

   Форум Активности:

   Теми: 43
   Мислења: 277

   Последен Пост:

   
  1. Форум Активности:

   Теми: 10
   Мислења: 23

   Последен Пост:

  2. Предмети понудени од страна на LegitFTA членови.

   Форум Активности:

   Теми: 3
   Мислења: 10

   Последен Пост:

  3. Бесплатни предмети понудени од страна на LegitFTA членови.

   Форум Активности:

   Теми: 4
   Мислења: 12

   Последен Пост:

  4. Членови кои сакаат да продаваат на LegitFTA мора да има минимум 10 мислења и да биде активен член. Не дилери или scammers! ние ќе се најде вас!

   Форум Активности:

   Теми: 0
   Мислења: 0

   Последен Пост:

   Никогаш не
   
 2. Форум
  Последно Мислење
  1. Прашајте го вашиот прашања за тоа како да започнете со договорот за слободна трговија се тука. Ние бевме сите Новодојденци на едно време, не постојат глупави прашања.

   Форум Активности:

   Теми: 60
   Мислења: 361

   Последен Пост:

  2. Форум Активности:

   Теми: 10
   Мислења: 19

   Последен Пост:

  3. Форум Активности:

   Теми: 9
   Мислења: 26

   Последен Пост:

   
 3. Форум
  Последно Мислење
  1. Форум Активности:

   Теми: 781
   Мислења: 3,302

   Последен Пост:

   
 4. Форум
  Последно Мислење
   
  1. Договорот за слободна трговија Set Top Кутија Дискусии

  2. Договорот за слободна трговија Set Top Кутија Датотеки/комунални Услуги,

   
 5. Форум
  Последно Мислење
  1. Дискусии/Водичи на Мотори и Јадења

   Форум Активности:

   Теми: 44
   Мислења: 581

   Последен Пост:

  2. Дискусии/Водичи на Мотори и Јадења

   Форум Активности:

   Теми: 57
   Мислења: 502

   Последен Пост:

  3. Дискусии на LNB & LNBF

   Форум Активности:

   Теми: 55
   Мислења: 425

   Последен Пост:

  4. Вклучете Конфигурации/Settings

   Форум Активности:

   Теми: 15
   Мислења: 78

   Последен Пост:

  5. Дискусии на Сад Видови/Димензии

   Форум Активности:

   Теми: 26
   Мислења: 257

   Последен Пост:

  6. OTA / Антена Дискусии

   Форум Активности:

   Теми: 13
   Мислења: 42

   Последен Пост:

   
  1. Како наслов држави. Дискусии на повеќе технички страна на договорот за слободна трговија Хардвер/корисници/Програмирање итн"

   Форум Активности:

   Теми: 35
   Мислења: 349

   Последен Пост:

   
 6. Форум
  Последно Мислење
  1. Разно алатки поврзани со Сателитски-КОМПЈУТЕР,и Др

   Форум Активности:

   Теми: 19
   Мислења: 57

   Последен Пост:

  2. Апликации за слободна трговија / Телефони Ект

   Форум Активности:

   Теми: 9
   Мислења: 29

   Последен Пост:

   
 7. Форум
  Последно Мислење
  1. Off Topic и општи форум за дискусија.

   Форум Активности:

   Теми: 2,800
   Мислења: 18,191

   Последен Пост:

  2. Објавете ги вашите омилени рецепти тука

   Форум Активности:

   Теми: 46
   Мислења: 154

   Последен Пост:

  3. Објавување на вашиот funnies тука.

   Форум Активности:

   Теми: 1,025
   Мислења: 1,647

   Последен Пост:

  4. Место за да се помогне и да поставуваат Прашања или пост возило поврзани вести

   Форум Активности:

   Теми: 91
   Мислења: 229

   Последен Пост:

   
 8. Форум
  Последно Мислење
  1. Форум Активности:

   Теми: 25
   Мислења: 1,757

   Последен Пост:

   
 9. Форум
  Последно Мислење
  1. Форум Активности:

   Теми: 293
   Мислења: 539

   Последен Пост:

  2. Вести во сад

   Форум Активности:

   Теми: 172
   Мислења: 291

   Последен Пост:

  3. Целиот Свет

   Форум Активности:

   Теми: 147
   Мислења: 207

   Последен Пост:

  4. Вашето место да се дискутира за случувањата во Сателитскиот Светот.

   Форум Активности:

   Теми: 800
   Мислења: 902

   Последен Пост:

  5. Интернет вести и статии

   Форум Активности:

   Теми: 1,049
   Мислења: 1,363

   Последен Пост:

  6. Најновите вести и Gadgets, во Технологија

   Форум Активности:

   Теми: 242
   Мислења: 319

   Последен Пост:

  7. Вашето Место да дискутираат за Спорт и спортски настани

   Форум Активности:

   Теми: 224
   Мислења: 403

   Последен Пост:

  8. Ништо да се направи со Филмови,ТВ,Радио,Забавни вести,Прегледи и така натаму.

   Форум Активности:

   Теми: 579
   Мислења: 2,153

   Последен Пост:

  9. Најнови настани Простор

   Форум Активности:

   Теми: 149
   Мислења: 172

   Последен Пост:

  10. Вести кои не се вклопуваат некаде на друго место

   Форум Активности:

   Теми: 998
   Мислења: 1,202

   Последен Пост:

   
 10. Форум
  Последно Мислење
  1. Вашето место да прашам за Хардвер/Софтвер Прашања

   Форум Активности:

   Теми: 56
   Мислења: 178

   Последен Пост:

  2. Дискусија на Home Media играчи, како што се WDTV ТЕЛЕВИЗИЈА, D-Link Boxee, Apple TV, Seagate Goflex,и др

   Форум Активности:

   Теми: 12
   Мислења: 21

   Последен Пост:

  3. Дискусии за Android , iOS , BlackBerry, итн.

   Форум Активности:

   Теми: 12
   Мислења: 16

   Последен Пост:

   
Што се Случува?

Users active in the past 48 hoursКорисници се активни во изминатите 48 часа

1075 Корисници ја посетиле форумот. 25 членови и 1050 гости

  172, AndyX, bestman22, Blindscan, catthepatch, chewie, cspand, DRCars, eastof111, ел bandido, emcommsat, Feedsat, jdelanos73, Marv, MCelliotG, Megatron817, mengram, MikeB, mountaineer, newbiedbs, norman881, rrob311, Terryl, Титаниум, ViP3R
Legit Тестер - Супер Модератори - Администраторите - Модератори - ВИП - Продиџи - Enigma 2 Skinner - Посета На Персоналот

Spam-O-Matic StatisticsСпам-O-Matic Статистика

16627 Спамери Негираше Регистрација

MySQL Прашања vB Оптимизирање е зачувана овој форум
37,344,417
 
Contains unread forum posts Содржи непрочитани мислења во форумот Contains no unread forum posts Не содржи непрочитани мислења во форумот
Forum is a category Форумот е категорија Forum is a Link Форумот е Линк
Site protected by 6Scan